Miler

Tässä on Miler.

Miler on nelivuotias iso uros vailla minkäänlaisia pelkotiloja. Miler tulee toimeen kaikkien ihmisten ja koirien kanssa ja hän on itsevarma ja jalo galgo. Milerin passissa itseasiassa lukee “galgo ingles” eli espanjalaisessa passissa Miler on nimetty greyhoundiksi. Miler on syntynyt 17.6.2018

Miler rakastaa kävelylenkkejä. Mahtavinta on tepsutella hyvässä seurassa kohti auringon laskua Tarhalla on pentuja ja Miler osaa olla kelpo setämies pennuille.

Miler tuli Tonylle suoraa metsästäjän käsistä. Pojan kehossa on runsaasti isoja arpia. Tästä huolimatta Miler on luottavainen ja iloinen ihmisistä.

Ystävämme Jenny kävi kylässä Tonylla kuvaamassa koiria kertoi että Miler oli iloinen veikko joka tuli suoraa luokse moikkaamaan ja ”bondailemaan” Jennyn mielestä Miler on ihan valmis omaan kotiin, hassun oloinen heppu.

Miler ei käy kissakotiin.

Miler on kastroitu.

Leishmania testi negatiivinen.

Tää on huippuhemmo!

Shopping Cart