Apolo

Tässä on Apolo.

Apolo on reilu kaksi vuotias uros, joka saapui tammikuussa 2022 Tonylle yhdessä Moran ja Carinan kanssa. Kaikki kolme reppanaa ovat samalta metsästäjältä ja niitä yhdistää pelko ja arkuus ihmistä kohtaan.

Apolo on syntynyt 28.8.2020

Apolo on rohkaistunut kolmikosta eniten, poika on edelleen varautunut uusista ihmisistä, ja se mieluusti hakeutuu kauemmaksi vierailijoista, jos siihen vain on mahdollisuus. Tarhalta sanotaankin, että Apolo ja ystävät vaativat vielä aikaa kuntoutuakseen kohtaamastaan pahuudesta.

Apolo on rohkaistunut niin paljon että olisi valmis etsimään itsellensä joko ujoja koiria osaavan ja ymmärtävän kodin tai kotihoitajan.

Apolo tarvitsee mieluusti kummeja taipaleella uuteen alkuun ❤️

Kaikki koirat elävät La Casa de Tonyllä kotihoidossa. Tonyllä ei ole pentuaitausta lukuunottamatta yhtään häkkiä ja kaikki koirat elävät perheen kanssa normaalia elämää. Tämän vuoksi esimerkiksi ujo Apolo ei pelkää miehiä tai lapsia, mutta tarhalta toivotaan että Apolon kotihoitaja tai oma koti olisi osaava ujompien koirien kotiuttamisessa ♡

Ei kissakotiin

Leishmania testi on negatiivinen.

Shopping Cart