Bunny

Tässä on Bunny. Bunny adoptoitiin omaan kotiin 26.12-22 ❤️

Bunny on noin vuoden vanha pikkuruinen podenco-tyttönen, joka pääsi eilen meidän tarhalle La Casa de Tonylle Cartamassa. Tai oikeastaan kaikki koirat ovat Tonyn talolla kotihoidossa, koirat asuvat perheessä odottamassa omaa kotiaan joko Espanjassa, Saksassa, Italiassa, Sveitsissä tai meillä Suomessa ❤️

Bunny lensi suomeen kotihoitoon jyväskylään 16.12.-22

Bunnyn ensimmäiset päivät kotihoidossa ovat sujuneet mallikkaasti. Bunny ui kuin kala vedessä kotihoitoperheen lasten ja galgojen seassa. Varsinkin ulkona Bunny on ihan elementissään mutta ei osoita pelkotiloja sisälläkään.

Bunny pitää steriloida

Tautitestit negatiiviset.

Podencot ovat kuulemani mukaan täydellisiä perhekoiria 🐾

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmaysgalgorescue%2Fvideos%2F1460357544472779%2F&show_text=false&width=261&t=0" width="261" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Shopping Cart