Screenshot

57371

Diana

Tässä on Diana.

Suloinen ja vaatimaton Diana on kaksivuotias tyttö, joka on lunastettu pois perreralta. Diana ei ole pelokas, mutta se on hyvin ujo ja sen läsnäolo on höyhenen kevyt. Diana tulee seisoskelemaan vierelle ja odottelee pitkiäkin aikoja, että silittävä käsi löytäisi hänet❤️

Diana saapui suomeen kotihoitoon 26.11.-23 ja on sujahtanut kotihoitoperheen arkeen ongelmitta. Diana on edelleen ujo galgo, ujoin kaikista MGR koirista mitä meille on vielä tullut. Diana ei kuitenkaan ole pelokas ja esimerkiksi lapsiin suhtautuu varovaisesti mutta uteliaasti ja hakeutuu rauhallisten lapsien lähelle silitettäväksi. Dianalla ei ole mies pelkoa koska Juanma lellii koiria La Casa de Tonyllä.

Diana tarvitsee kaverikseen yhden tai useamman rohkean ja itsevarman koirakaverin joista ottaa mallia miten kotikoirat täällä pohjolassa elää.

Diana on syntynyt 28.8.2020

Kissatestattu ja asuu Sipoossa kotihoidossa kissojen kera.

Leishmania negatiivinen.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmaysgalgorescue%2Fvideos%2F1460357544472779%2F&show_text=false&width=261&t=0" width="261" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Shopping Cart