Mora

Tässä on Mora.

Mora on kolme vuotias hyvin ihmisarka galgotyttö, joka pääsi Tonylle yhdessä Apolon ja Carinan kanssa.

Mora suhtautuu naisiin luottavaisemmin kuin miehiin, ja kun yhdistyksemme Kati tapasi Moran lokakuun alussa, teki hän koko päivän pikkuhiljaa töitä, että pääsi koskettamaan sitä.

“Moran luokse ei voi kävellä, se väistää heti. Tallustelin koirien isossa tarhassa moneen kertaan huomioimatta Moraa ollenkaan jutellen hiljaa muille koirille, ja muutaman kerran kun toistin tämän niin huomasin, että Mora kiinnostui minusta tuli muiden mukana lähemmäksi. Siinä vaiheessa, kun sain iltapäivällä ”peruuttaa” Moran viereen ja sain silittää sitä, niin olin ihan pakahtua 🖤 Mora muistuttaa tosi paljon omaa Reaani, jolla kesti monta vuotta uskoa, että ihminen on hyvä.Rea oli samanlainen ettei sitä voinut katsoa tai se väisti heti.” Kati kertoo.

Nyt olemme kysyneet Jennyltä Moran kuulumisia ja tyttö on kuukaudessa rohkaistunut, ja antaa jo talon väen hellitellä itseään, mutta kaikkia vieraita se väistää.

Siinä vaiheessa kun Mora tulee adoptoitavaksi se tarvitsee kodin, jossa on paljon kokemusta ujon ja aran koiran kanssa elämisestä. Ihminen, joka osaa ennakoida asioita ja toimia niin, ettei Mora joudu pahoihin tilanteisiin.

La Casa de Tonyllä koirat asuvat perheen kanssa ja kun miettii, että Moralla on mennyt melkein vuosi siihen, että se luottaa kotiporukkaan, niin Mora tarvitsee vielä pitkän pätkän aikaa ennekuin pystyy toimimaan arjessa.

Mora tarvitsee kummeja matkalla kotikoiraksi 🖤

Kissatestiä ei olla tehty.

Leishmania negatiivinen.

Shopping Cart