Carina

Tässä on Carina.

S. 8.8.2017

La casa de Tonyn pitkäaikaisin asukki, kaunis Carina on 1,5 vuoden Tonylla olon jälkeen rohkaistunut jo todella paljon. Carina on nyt kuusivuotias galgotyttö ja odottaa omaa kotiaan malagassa La Casa De Tony -turvatarhalla 🖤 Carina on tullut tarhalle yhdessä Apolon ja Moran kanssa samalta metsästäjältä.

Carinalle etsitään kotia missä olisi osaamista arkuliineista, mielellään rauhallisesta kotiympäristöstä ja ilman ihan pieniä lapsia koska ei olisi reilua lapsille, eikä Carinalle jos lapset eivät voisi olla lapsia. Jos sulla sykähtää sydämmessä niin pistä hakemusta tulemaan.

Carina on ollut hyvin pelokas ja epäileväinen ihmisiä kohtaan, mutta päivä päivältä Carinan luottamus ihmiskuntaa kohtaan on parantunut. Uskomme, että ensi keväänä Carina on valmis etsimään oman kodin luottavaisen ja itsevarman galgon kaverina.

Carinalle toivotaan kummeja avuksi matkalla kotikoiraksi.

Kissatestiä ei olla tehty.

Leishmania negatiivinen.

Ryhdy nyt kummiksi ja auta Carinaa uuden elämän alkuun: 
Ollessasi kuukausilahjoittaja / kummi tietylle koiralle kirjoita maksuun koiran nimi. 
Maksutiedot: 
La Casa de Tony
ES4902370625809173077285
Osoite riittää Spain
Viitteeksi koiran nimi, jota haluat kummitella.

Shopping Cart