Nomi

Tässä on Nomi.

Nomi saapui yhdessä Aramiksen kanssa ja molemmat olivat aika pelokkaita. Nomi-tyttö tarvitsee vähän aikaa tutustuakseen, eikä ole välttämättä sopiva pienten ja/tai villien lasten perheenjäseneksi. Nomi on hiljainen ja rauhallinen tyttö eikä hänellä ole ongelmia minkään koiran kanssa.

Narttu – keskikokoinen
Ikä: 4 v. 
Ihanteellinen perhe: rauhallinen, vähemmän aktiivinen perhe, mieluiten lapseton tai vanhempia lapsia. Ei ongelmaa toisten narttujen tai urosten kanssa.  
EI KISSATESTATTU
Rauhallinen ympäristö on tälle tytölle erittäin tärkeä: Nomi oli hoitolaan saapuessaan melko arka ja hoitajalla meni viikko ennen kuin tyttö alkoi luottaa häneen. Toisin sanoen alussa pelokas ja tarvitsee juurikin sen viikon aikaa uuteen paikkaan totuttelemiseen, sen jälkeen rauhoittuu, ja voi asua sekä urosten että narttujen kanssa, mutta ei toistaiseksi leiki tai ole muussa vuorovaikutuksessa.

Ryhdy nyt kummiksi ja auta valitsemaasi koiraa uuden elämän alkuun: 
Ollessasi kuukausilahjoittaja / kummi tietylle koiralle kirjoita maksuun koiran nimi. 
Maksutiedot: 
La Casa de Tony
ES4902370625809173077285
Osoitteeksi riittää Spain
Viitteeksi koiran nimi, jota haluat kummitella.

Tässä Nomi juuri metsästäjältä tulleena.

Shopping Cart