Bombon

Tässä on Bombon.

Bombon syntynyt n 8/22

Uros, podenco/jackrussell mix

BB on aivan mahtava pikkumies, ei pelkää mitään eikä ketään, vetää korvat suorana yhdeksän galgon seassa ihan täysin vakuuttuneena olevansa tuulennopea supersankari. Ihana luonne, tykkää olla lähellä mutta osaa olla itsekseenkin, sohvalle kiipeää mielellään viereen ja jos galgot sille törisee niin piutpaut välittää niiden mölinöistä.

Sopii varmasti laumaan kuin laumaan kun väistää jos joku sille jotain sanoo. Kissoja ystävällisesti kiusaa mutta hyvässä hengessä. BB kanssa voi varmasti mennä paikkaan kuin paikkaan, voi ujostella aluksi mutta menee ohi nopeasti.

Simppeli olento ❤️
Tullut Tonylle Apa Malaga Cero tarhalta tulleen avunpyynnön seurauksena
Bonbonin kummitätinä toimii Tanja Hasu ❤️ Tanja halusi lahjoittaa rahaa podencon auttamiseksi ja Bonbon on mitä mainioin pikkumies avun saajaksi ❤️

Kodin löytänyt.

Shopping Cart