Screenshot

57371

Isy eli Leea

Tässä on Isy.

Isy on kotihoidossa Sipoossa.

Isy on alunperin ollut espanjalaismiehen ainoana koirana, mutta kun Isyn omistaja joutui muuttamaan niin uuteen asuntoon ei saanut ottaa koiraa mukaan ja Isy jäi kodittomaksi. 
Isy päätyi mutkien kautta Tonylle kun meidän yhdistys on halukas auttamaan podencoja. Isy tuli Suomeen kotihoitoon 27.1.-23 

Koti löytyi nopeasti, mutta päädyimme muutamassa päivässä purkamaan adoption, koska Isyn ja adoptioperheen oman koiran kemiat eivät vaan sopineet yhteen ja Isy stressaantui ja se näkyi murinana ja hyökkäilynä. 
Isy ei ole siis purrut kerään, mutta stressissä hyökkäili toista koiraa kohti.

Isy tuli Sipooseen kotihoitoon 10.2.-23 ja sopeutui todella hyvin 10 galgon, podencopojan ja kahden kissan laumaan. 
Jo ensimmäisenä iltana Isy oli viimeisen viikon tapahtumista huolimatta pakko jättää lentokenttä keikan ajaksi muun lauman kanssa ja isy käytännössä nukkui stressitilojaan pois. 

Aiemmin viikolla tapahtunutta resurssointia täällä ei ole huomannut muusta, kuin että oikein hyvin pehmennettyä luuta se puolustaa Taru sormusten herrasta tuttuun Klonkun tyyliin ”my preasures” no se sallittakoon. Ruokakupilla se on sanoo, että älä tule samalle kupille mutta sekin on Ok.

Kotihoidossa Isylle on varattu yksi huone, mihin se saa halutessaan mennä rauhoittumaan (huoneen koiraportissa on kissaluukku niin Isy mahtuu sinne hyvin, mutta galgot jää ulkopuolelle). Mutta ei tämä käppänä pysy siellä. Viime yönkin se nukkui tosi sikeästi pää tyynyllä. Isy on sellaisen ihmisen koira, joka rakastaa silitellä koiraa ja pitää sitä lähellä. Isy on ihana kainaloinen ❤️

Isy tykkää älyttömästi läheisyydestä. Tätäkin kirjoittaessa se on minun sylissä ihan kiinni ja nukkuu rauhallista unta.

Shopping Cart