Walter

Tässä on Walter.

Walter etsii sitoutunutta kotia ja on kotihoidossa Keski-Suomessa. 
4 vuotias kastroitu uros, leishmania negatiivinen. 
Tullut Suomeen 15.1.2022.

Etsii uutta kotia, jossa saisi olla yksi tai mieluummin kaksi rauhallista koiraa juoksukavereiksi.
Walterin sokea ja selkeästi kipeänä ollut oikea silmä on poistettu ja aiemmin hiukan herkästi reagoivasta koirasta on kuoriutunut erittäin mukava ja rauhallisessa ympäristössä lungi kaveri.

Voimakas riistavietti.
Ei kissakotiin.
Luottaa naisiin enemmän kuin miehiin. 

Kotihoitopaikan kuulumiset 09/2023

Walterin kotihoitoarki sujuu hyvin, kun ennakoi ja välttää tilanteita missä se voi “yllättyä tai säikähtää”. Eli tärkeintä on, että hän huomaa/tietää mitä tehdään, esim. kun silittää niin silittää silmällistä puolta ensin tai ei koske yllättäen. Tämä rajaa heti pois lapset, vaikka lapsista Walter tykkää kovasti. Walterille sopii uskoaksemme mieluummin aikuistalous, teinit vielä voisi mennä, mutta ei pieniä lapsia. Alueena mieluummin joku rauhallinen ja syrjäinen koti, ehdottomasti ei vilkas keskusta. 

Walter tykkää kaikista ihmisistä, on heti tulossa kainaloon ja kerjää rapsutuksia. On myös mustasukkainen huomiosta, joten pitää osata siinä myös ohjata/rajata. Oma paikka on tärkeä, sinne ei tarvitse muiden tunkea. Ruoka ei aiheuta resurssia.

Tulee kotihoitopaikassa toimeen kaikkien koirien kanssa, isojen ja pienien. Paras olis Waltsulle joku vanhempi vahva narttu kaveriksi. Välillä se saattaa yrittää “kovistella” uusille tai vähän heikommille koirille, mutta ei oo mikään riitapukari.

Walter on tosi mukava koira ja ihana persoona, kun sitä vaan ymmärtää. Tietyissä asioissa se tarvitsee ehkä enemmän rajoja ja tietynlaista rutiinia arkeen. Omaan ihmiseen se kiintyy syvästi.

Walter on tullut Suomeen La casa de Tonyn tarhalta ❤️

Shopping Cart