Adele

Tässä on Adele.

Rhinannan pentu Adele on syntynyt viime marraskuussa ja on kirjoitushetkellä maaliskuussa 2023 n. 14-16-viikkoinen galgo-podencomix. Pentue ja pentujen äiti pelastettiin loukuttamalla taimimyymälän luota, missä äiti oli synnyttänyt pennut leikattujen palmunlehvien alle. Pieni perhe saatiin turvaan ruotsalais-saksalaisen pariskunnan luo, mutta koska heillä on 39 koiraa, pentueen on jo aika muuttaa ikiomaan kotiin.

Adele painaa tällä hetkellä n. 5 kg, joten se on aikuisena luultavasti pienehkö/keskikokoinen (alle 20 kg). Adele on reipas ja iloinen pentu, joka on saanut elää turvallista elämää kotihoitoperheessä oman äidin ja sisarusten sekä kaikenkokoisten ja -ikäisten koirien laumassa, jossa siitä on kehittynyt luottava, sosiaalinen koiranpentu.

Narttu
Syntynyt 11/2022

Ryhdy nyt kummiksi ja auta valitsemaasi koiraa uuden elämän alkuun: 
Ollessasi kuukausilahjoittaja / kummi tietylle koiralle kirjoita maksuun koiran nimi. 
Maksutiedot: 
La Casa de Tony
ES4902370625809173077285
Osoitteeksi riittää Spain
Viitteeksi koiran nimi, jota haluat kummitella.

Shopping Cart