Screenshot

57371

Faru

Tässä on Faru.

Faru löytyi Malagan perreralta tammikuun lopulla yhdessä Romeran ja Saetan kanssa samasta häkistä. 
Sylvana kävi hakemassa Saetan pois aiemmin samallla viikolla kun me mentiin käymään siellä meidän kotihoitajan Jasminin kanssa. Tytöt olivat tosi pelokkaita ja tukeutuivat toisiinsa. 
Lunastimme ne pois perreralta ja veimme ne yksityiseen koirahoitolaan lähelle Tonyn tarhaa.
Helmikuun aikana kävi selväksi etteivät ne pärjää hoitolaolosuhteissakaan vaan ainoa oikea vaihtoehto niille on joko päästä Tonylle tai jotenkin kotihoitoon Espanjassa . 
Johanna jutteli ihanalle Ninalle kotihoitaja tarpeesta ja Nina iloksemme suostui ottamaan kummatkin tytöt luokseen odottamaan lentoa Suomeen . 
Tytöt siirtyivät Ninan ja hänen galgon Denun hoiviin 1.3.-23

Kehitys kotihoidossa on ollut ihan ällistyttävä . Löydettyään pehmeän pedin ja rauhallisen ympäristön kumpikin on muuttunut älyttömän pienessä ajassa ihan eri koiraksi.

Faru oli alkuun superväsynyt ja jopa vähän kärttyinen omasta tilastaan. Se halusi vain nukkua rauhassa hurjien elämän muutosten sarjaa. 
Oltuaan kotihoidossa 12 päivää, Nina kertoi, että Faru on lopettanut pedin ja oman tilan puolustamisen ja suhtautuu paremmin Ninan omaan koiraan Denuun. Nyt kun Faru on alkanut kotiutua ja tottua kotihoidon rauhalliseen elämänrytmiin, se uskaltaa ja pystyy olemaan hyväntuulinen tyttö. Faru oli jo Perreralla tosi vetäytynyt ja se vietti aikaansa lähinnä piilossa, kun Romera tuli monesti katsomaan ovensuulle. Sama juttu jatkui hoitolalla, Faru arempana pysyi piilossa ja Romera kävi katsomassa pitääkö huolestua.

Sinänsä mieletöntä, että jo pari viikkoa kotihoidossa olon jälkeen Faru oli ohuesti hakenut jo Denua leikkiin ja heiluttanut sille jopa häntää. 
Uskokaa tai älkää, Farusta tulee vielä mahtava hupakko ❤️

Tautitestit negatiiviset
Ei kissakotiin.

Ryhdy nyt kummiksi ja auta valitsemaasi koiraa uuden elämän alkuun: 
Ollessasi kuukausilahjoittaja / kummi tietylle koiralle kirjoita maksuun koiran nimi. 
Maksutiedot: 
La Casa de Tony
ES4902370625809173077285
Osoitteeksi riittää Spain
Viitteeksi koiran nimi, jota haluat kummitella.

Shopping Cart