Rihanna

Tässä on Rihanna.

Rhianna, n. 3 v. galgo-podencomix, ja hänen 5 pentuaan pelastettiin loukuttamalla taimimyymälän luota, missä äiti oli synnyttänyt pennut leikattujen palmunlehvien alle. Pieni perhe saatiin turvaan ruotsalais-saksalaisen pariskunnan luo, mutta koska heillä on 39 koiraa, äiti-Rhianna ja kakarat etsivät nyt ikiomaa kotia.

Pienikokoinen (n. 20 kg) oleva Rhianna on jo steriloitu ja valmis lentämään kotiin. Tyttö on itse lempeys, ei tippaakaan arka, vaan rauhallinen ja hellyyttä rakastava muru, joka on puhjennut kukkaan kotihoidon myötä nauttien täysin rinnoin pentujensa kanssa leikkimisestä ja niiden juoksuttamisesta.

Rhiannan pelastajat ovat korviaan myöten rakastuneet tyttöön, joka luultavasti on ollut aiemmassa elämässä kotikoirana. 

Ryhdy nyt kummiksi ja auta valitsemaasi koiraa uuden elämän alkuun: 
Ollessasi kuukausilahjoittaja / kummi tietylle koiralle kirjoita maksuun koiran nimi. 
Maksutiedot: 
La Casa de Tony
ES4902370625809173077285
Osoitteeksi riittää Spain
Viitteeksi koiran nimi, jota haluat kummitella.

Shopping Cart