Wilson

Tässä on Wilson.

Wilson löytyi hylätyn rakennuksen luota kiinnitettynä ketjulla seinään ja se oli jätetty sinne kuin vahtikoira yksin ja kuolemaan nälkään. Galgo. En voi ymmärtää.

Wilsonin onni oli, että päättäväinen naisihminen päätti sitä auttaa ja haki sen sieltä pois ja vei lääkäriin, ja etsi sille kotihoitopaikan Espanjassa. Wilson on kastroitu, se on saanut painoa lisää ja tullut Suomeen Sipooseen kotihoitoon maaliskuun puolivälissä.

Tavattiin Wilson Espanjanssa tammikuun lopulla ja rakastettavampaa poikaa on vaikea kuvitella löytyvän. Wilson on kertakaikkiaan ihana, herttainen, tulee kaikkien kanssa juttuun ja tykkää myös kissoista.

Wilsonin leishmania on rajatapaus, se oli niin järjettömän huonossa kunnossa, kun se löytyi (kuvissa pari kuvaa löydettäessä), että se on saanut Espanjassa tällaisiin tapauksiin sopivan lääkityksen ja testit on uusittu tällä viikolla. Leishmania asioissa me voimme konsultoida myös espanjalaisia lääkäreitä, joilla on valtava kokemus leishmaniasta. (Jos siis sinun oma eläinlääkärisi ei ole asiaan vihkiytynyt). Raja-arvon vuoksi Wilson olisi hyvä käyttää täällä testeissä noin 6 kk Suomeen tulon jälkeen ja sen jälkeen 6-12 kk välein.

Wilsonilla on tassut aika pahassa kunnossa, ne on superkuivat ja anturat ihan halkeilevat. Hän on erittäin pätevöitynyt omasta mielestään myös hoitamaan niitä tassuja, ja nyt meillä on erilaisia virityksiä sukista lähtien, että kieli pysyy poissa varpaista. Tassut on myös näytetty elänlääkärille ja niihin kokeillaan nyt erilaisia hoitoja.

Kaikesta supermäntistä mitä Wilson on kokenut niin se on todella ihana ja suloinen poika. Noi tassut nyt vähän hankaloittaa hetken sen elämää ja on tietty mahdollista, että ne tulevat vaatimaan lopun elämää silmälläpitoa mutta sitähän se on jokaisen eläimen kanssa ❤️

Wilson etsii omaa parasta loppuelämän kotiaan ja treffipyyntöjä saa esittää.

Wilson on n 6 vuotias.
Sopii kissakotiin.

Shopping Cart