Screenshot

57371

Cautivo

Tässä on Cautivo.

N. 5 v

Cautivo on noin 5 vuotias galgo ja tuli Tonylle yhdessä ystävänsä Zurin kanssa. Cautivolla huomattiin epilepsia hyvin pian saapumisen jälkeen.

Cautivon epilepsian lääkitys on vielä hakusessa ja ajatuksena on, että jos saisimme pojalle kummeja, niin se voisi elää loppuelämänsä Tonyllä ja ei olisi ikinä yksin ilman valvontaa. 
Jos haluat olla Cautivon kummi niin kerro meille ❤️

Cautivo on pikkasen rennonletkeä nautiskelija ja jos herralta itseltään kysytään niin mieluisin on koti missä on paljon rapsutuksia ja rento meininki. Cautivo on epilepsiansa vuoksi erityisadoptio ja adoptoijan pitää perehtyä epilepsian hoitoon ja sitoutua tarvittaviin ekstrakuluihin sairauden takia. 

Erinomainen tapa auttaa Tonyn tarhaa on teaming. Se on helppo automaattisesti kerran kuussa 1 euro menevä maksu. Laitoin itse luottokortin kautta ja euro kuussa ei oo juurikaan mitään mutta kun on paljon lahjoittajia niin se alkaa olemaan merkittävä apu ❤️
Tässä linkki teaming:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=153157517499158&id=100084147309306

.

Shopping Cart