Screenshot

57371

Olivia

Tässä on nätti Olivia.

Olivia lempeä ujopiimä. Huumorintajua kyllä löytyy, sillä keijukaismaisella koiraoletetulla on kuitenkin pienet kepposet mielessä.

Olivialla puuttuu paljon kokemusta elämästä, varsinkin niistä hyvistä kohtaamisista. Tämä mimmi oppii matkimalla. Rohkea koirakaveri kotihoidossa on avannut ovia uusille mahdollisuuksille, koska Olivia on avannut persoonaansa ja potentiaaliaan kotihoitojakson aikana upeasti. Ujous karistuu viimeistään vainun vanavedessä, kun tästä korvien luimistajasta kehkeytyy hurja metsästäjä.

Olivia voisi soveltua monenlaiseen kotiin, mutta reipas koirakaveri olisi tärkeä kotitarve. Uudelta omistajalta tulisi löytyä kärsivällisyyttä ja ymmärrystä aran koiran sielunelämään. Turvallinen ja riittävä liikunnan huomioiminen sekä säännöllinen elämä auttavat tätä suloista soopelinväristä kaunotarta rohkaistumaan.

Iloinen podenco-tyttö, kotihoidossa Helsingissä!

Kysy ihmeessä lisää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart