,

Kotimainen Tessu Naudanlihalastu 100g

4,00 

Kotimainen, kuivattu ja lihaisa suosikkilastu! Näppärän kokoinen naudanlihalastu (noin 10 g/ yksittäinen lastu) on monen koiran perusherkkua ja se sopiikin mainiosti sekä namihetkiin että koulutuspalkkioksi.

Kotimainen, kuivattu ja lihaisa suosikkilastu! Näppärän kokoinen naudanlihalastu (noin 10 g/ yksittäinen lastu) on monen koiran perusherkkua ja se sopiikin mainiosti sekä namihetkiin että koulutuspalkkioksi. Uudelleensuljettava, kierrätettävä tuotepussi on kätevä ja ympäristöystävällinen valinta.

Täydennysrehu koirille ja kissoille.
Koostumus: suomalainen naudanliha ~80 % ja keuhko ~20 %, sitruskuitu 3 %. Säilöntäaine: maitohappo (E270). Ravintosisältö: raakavalk. 49,2 %, raakarasva 32,2 %, kosteus 7,2 %, tuhka 2,1 %, raakakuitu 9,2 %. Tarjoa herkkuna tai palkkiona raikkaan veden kanssa. Säilytys kuivassa ja huoneenlämmössä, valolta suojattuna. Kuivatusta makupalasta saattaa irrota paloja. Valvo lemmikkiäsi sen syödessä makupalaa. Parasta ennen -päiväys on pakkauksessa. Ainoastaan lemmikkieläinten ruoaksi. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotimainen Tessu Naudanlihalastu 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart