Amy eli SASA

Suloinen pieni Amy muutti omaan kotiinsa 26.11.-22

La Casa de Tonyn sivuilta:

Amy on pieni galgo, hän tuli taloomme hyvin peloissaan, oli mahdotonta lähestyä ilman että Amy vapisi pelosta. Hän on erittäin ujo, hän tykkää olla hiljaa, meillä täällä tarhalla on liikaa koiria ja hän ei tunne oloaan kovin turvalliseksi. Hän lepää mieluummin hiljaa tovereidensa kanssa. Hän tarvitsee perheen, jolla on paljon aikaa viettää hänen kanssaan, hän tarvitsee vielä paljon positiivista vahvistusta, paljon rakkautta ja aikaa. Amy tarvitsee ujoutensa vuoksi rauhallisen kodin tai kotihoitopaikan jossa ei olisi liian dominoivia muita koiria . Lapsiperheen elämä on Amylle ainakin tässä vaiheessa liian vilkasta.

Sasan aiemmat ujoudet on mennyttä elämää ja nykyisin tyttö on ihan mieletön hulivili 🖤

Shopping Cart