Infoa

Tietoa yhistyksestä

May's Galgo Rescue ry on perustettu 2022

May’s Galgo Rescue ry perustettiin kesällä. 2022 ja yhdistyken perustajajäsenet ovat Kati Vähätalo, Terhi Laakso ja Soile Penger.

Yhdistyksen perustajajäsenet muodostavat myös yhdistyksen hallituksen.

Yhdistys syntyi rakkaudesta galgoihin ja halusta auttaa ihmisiä löytämään se ilo ja onni, jonka elämä rescue-eläimen kanssa voi tuottaa.

Noudatamme yhdistykselle asetettuja velvotteita ja säädöksiä.
Olemme patentti- ja rekisterihallituksen rekisteröimä yhdistys
(y-tunnus 3302022-7) ja tulemme pitämään yhdistyksen rahaliikenneasiat tarvittaessa/haluttaessa kaikkien nähtävillä yleisen luotettavuuden vuoksi. Yhdistyksemme on lisäksi kiusaamisvapaa.
 
Kitos tuestasi!

Näin voit tukea toimintaamme

Osa rahoituksestamme tulee luonnollisesti koirien adoptiomaksuista, mutta hyvin usein adoptiomaksut eivät kata kaikkia koirasta aiheutuvia kuluja. Kuluja syntyy mm. koirien hoitomaksuista Espanjassa, koirien steriloinnista tai kastroinnista, rokotuksista, tautitesteistä, muista eläinlääkärikuluista, lääkkeistä sekä lentomatkasta. Koirat siis tarvitsevat kipeästi tukeasi ja voit tukea toimintaamme seuraavasti: 

 1. Lahjoittamalla tilillemme: 
  FI97 5078 0820 2479 02
  Viite: 2040
  Rahankeräyslupa:
  RA/2023/641 voimassa 23.5.2023 alkaen

  Kerättyjen varojen käyttö: 
  Kerätyillä varoilla voidaan kattaa Suomeen tuotavien koirien osalta kuluja siltä osin kuin saatavat adoptiomaksut eivät riitä koiran  kuluja kattamaan. Rahankeräysvaroja voidaan käyttää myös matkakuluihin Espanjaan koiratarhoille tarkastuskäynneille.

  Varoilla voidaan tukea myös suomalaista rescue-kissatoimintaa ja esim. populaatiokissakantojen pienennystä osallistumalla mm. kissojen sterilointi/kastrointikampanjoihin yhteistyössä paikallisten eläinsuojeluyhdistysten kanssa. Tuki voidaan toteuttaa ruoka- tai kissanhiekkalahjoituksilla tai maksamalla esim. eläinlääkärikuluja kuittia vastaan.

   

 2. Ostamalla harkiten valittuja ihania kanantustuotteitamme verkkokaupastamme

 3. Osallistumalla säännöllisen epäsäännöllisesti järjestettäviin huutiksiimme

 4. Toimimalla lentokummina omalla matkallasi Malaga-Helsinki

   

Shopping Cart