Screenshot

57371

Kotihoitajat

Kotihoitajat tekevät arvokasta työtä välittäessään tietoa koiran luonteesta.

Kotihoitajan tärkein tehtävä koiran turvallisuudesta ja suomalaistumisesta huolehtimisen lisäksi on kotihoitolaisen aktiivinen markkinointi somessa.

Koirien kotihoitajat tekevät äärimmäisen tärkeää työtä, sillä he ovat avainasemassa tutustumassa koiraan ja näkemässä millainen luonne koiralla on ja sen perusteella on aina helpompi löytää koiralle juuri oikea loppuelämän koti. 

Kotihoitajana oleminen on suunnattoman palkitsevaa, sillä mikä sykähdyttääkään enempää, kuin nähdä koiran. ilme, kun se saa ehkä elämänsä ensimmäisen lihapullan, näkee näkee ensiimmäistä kertaa lunta, alkaa luottaa siihen, että ihmisen käsi tarkoittaa hyvää ja saa nukkua pehmoisessa pedissä yöstä toiseen. Vaikka kotihoitajana oleminen tarkoittaa koirasta luopumista (tietenkin on mahdollista, että päätyykin itse adoptoimaan :)), niin on se upeaa saattaa kukoistukseen noussut karvakuono ihan omaan täydelliseen loppuelämän kotiin. 

Koiran aktiivinen näkyminen sosiaalisessa mediassa on avaintekijä loppuelämän kodin löytymisessä, joten kotihoitajilta odotamme todella aktiivista sometusta. On koiran etu, että se löytää oman kotinsa mahdollisimman nopeasti ja siksi on tärkeää että koira näkyy somessa päivittäin. 

Kotihoitajalla on oltava kokemusta koirista ja kykyä suoriutua yllättävistäkin tilanteista. Kodin on oltava turvallinen ja luotettava. Kotihoitajan on käytettävä kotihoitokoiralla jarruvaljas/kaulapanta -yhdistelmää, hän ei saa missään tilanteessa päästää koiraa vapaaksi aitaamattomalla alueella, eikä aidatullakaan ennen luottamuksen saavuttamista eikä sittenkään, mikäli aidat ovat liian matalat. Kotihoitajan tulee olla täysi-ikäinen ja omillaan toimeentuleva. Kotihoitaja kustantaa koiran peruselämisestä koituvat kulut, ruuan yms.

Jos sinulla läikähti sydämessä ja haluat tietää lisää tai ryhtyä oitis kotihoitajaksi, niin olethan meihin yhteydessä!

Hae kotihoitajaksi

  • Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot millainen kotihoitoperhe teillä olisi tarjolla ja millaisista koirista teillä on kokemusta.
  • Lähetä hakemus somen kautta yksityisviestillä tai maysgalgorescue@gmail.com

Joskus galgot ovat aika arkoja tullessaan Suomeen ja siksi kokemus ja ymmärrys aran eläimen käyttäytymisestä on tarpeen.

Ehdoton edellytys kotihoitajalle on aktiivinen kotihoidokin kuvaaminen ja sen kuulumisten kertominen sosiaalisessa mediassa. Kotihoitajan toimesta tehtävä koiran “markkinointi” on koiran turvallisuuden takaamisen lisäksi tärkein tehtävä, eikä sitä pidä väheksyä.
Aktiivisuus on elintärkeä asia, kun pyrimme löytämään galgolle oman kodin Suomesta. Mielummin näkisimme postauksia joka päivä, kuin vain kerran viikossa.

Kotihoitajan pitää olla 18 vuotta täyttänyt ja tulla toimeen omillaan.

Shopping Cart