Tassunjäljissä Blogi

Haluatko jakaa tarinasi?
Ota yhteyttä: maysgalgorescue@gmail.com

Kuinka koirat tulevat Espanjasta Suomeen, mitä kuuluu perheille, kun koira on adoptoitu. Tarina ei suinkaan pääty siihen, vaan se vasta alkaa. Mitkä ovat suurimmat haasteet, entä parhaimmat hetket.

Tälle sivulle keräämme yhdistyksemme kautta adoptoitujen koirien tarinoita, kertomuksia elävästä elämästä rescue-koirien pelastuksesta, ohjeita ja vinkkejä rescue-koirien (ja miksei muidenkin koirien) hoitoon liittyen yms. 

Jos haluat kertoa oman tarinasi millaista oli adoptoida rescue-koira ja miten elämä uuden perheenjäsenen kanssa on lähtenyt käyntiin, niin ota rohkeasti yhteyttä! Jaamme mielellämme tarinoita May’sin koirista ja heidän perheistään. 

Kokemuksia ja ajatuksia kotihoitajuudesta

Osalla koirista ei Suomeen tullessa ole vielä sitä omaa kotia ja silloin koirat menevät kotihoitoon johonkin perheeseen etsimään omaa loppuelämän kotia. Pialla ja Jarilla on vuoden aikana pyörähtänyt yhteensä 25 koiraa kotihoidossa ja tässä heidän ajatuksiaan kotihoitajuudesta.

Lue koko juttu »

Turvallisuus ja uusi koira

Recue-koirien kohdalla tulee noudattaa erityistä huolellisuutta turvallisuuden suhteen ja huomioida kaikki riskipaikat. Erityisesti alussa, kun luottamusta ei ole vielä luotu, on karkausriski tiedostettava. Piita Laaksonen kirjoitti meille hyvän artikkelin koiran turvallisuudesta.

Lue koko juttu »

Koiran kynsien leikkuun ABC

Poju-koiran adoptoija Akira on varsin haka koirien kynsien leikkauksessa ja siksipä pyysimme häneltä kattavaa kynsien leikkauksen ABC-tä ja tässä sellainen nyt on. Eli jos koirien kynsien kanssa on haasteita, niin tästä artikkelista saat siihen apuja.

Lue koko juttu »

Rescuekuulumisia Espanjan päästä

Espanjassa asuva ja jo vuosia kodittomia koiria auttanut Sari Karhapää kertoo, mitä siellä Espanjassa oikein tapahtuu ennen kuin koirat tulevat Suomeen adoptioon, millainen koirakulttuuri Espanjassa on verrattuna Suomeen ja muutama pelastustarina niistä sadoista, joissa hän on ollut osallisena.

Lue koko juttu »

Topin tarina

Saimme mieheni syntymäpäivänä puolivuotiaan ihastuttavan Topin kotiimme. Tästä on nyt hujahtanut reilut 2 kuukautta. Kati pyysi minua kertomaan kokemuksistamme galgo(podenco -mix) pennun kanssa elosta. Pentukoira-ajasta perheessämme ennen Topin adoptointia olikin kerennyt hujahtaa jo 12 vuotta. Tässä välissä meille on kotiutunut kaksi aikuista galgoa Espanjasta.

Lue koko juttu »
Shopping Cart