Dia del Galgo

Paws By Emma Koivula goes Mays Galgo Rescue.

Dia del galgo 1.2.

Jokainen galgon tai podencon tunteva ihminen tietää millainen tausta ja tragedia näiden kahden espanjalaisen metsästysurheilun uhrilla on.

Me May’s Galgo Rescuella haluamme nostaa rakkaat koiramme puheenaiheeksi työpaikoilla, kaveripiirissä tai vaikkapa raitiovaunussa tuomalla galgojen ja podencojen asiaa julki toisenlaisesta tulokulmasta.

Me emme koe, että saavuttaisimme enemmän aiheuttamalla kauhistusta brutaaleilla kuvilla. Haluamme tällä kampanjalla herättää huomiota ja nostaa galgot parrasvaloihin, ja sivulauseessa todeta että kyllä, näillä on monesti hirvittävät olosuhteet ja ihminen kykenee kamalaan pahaan.

Me olemme törmänneet uuden yhdistyksemme kanssa siihen, että moni pitää varsinkin galgoja todella pelokkaina, traumatisoituneina ja vaikeina koirina ja tähän yleiskäsitykseen koko rodusta yritämme vaikuttaa. Rodun sisällä löytyy tottakai ujompia ja arempia yksilöitä, jotka vaativat osaavampaa ohjausta kotikoiraksi, mutta paljon on myös ihan valmiita kotikoiria.

Galgo on erinomainen ja rakastava perhekoira ja kaikki meidän omat, eli yhdistyksen jäsenten koirat, joita on yhteensä 14, ovat mukavuudenhaluisia mölliköitä.

Paws-kampanjan meille toteutti Emma Koivula, eläinrakas ja taiteellinen 15-vuotias kouvolalainen koululainen. Haluamme Emman kuvituksen ja meidän toimintamme kautta tuoda galgoja ja podencoja tutuksi nuorille, perheille, ihan tavallisille eläinrakkaille ihmisille, joilla ei ole erityisosaamista erityisvaikeisiin koiriin, sillä ajatuksella että galgot ja podencot voivat myös olla hyviä ja tavallisia mukavuudenhaluisia perhekoiria.

Tämän galgoille näkyvyyttä tavoittelevan kampanjan tuoton avulla tuetaan espanjalaisen yhteistyötarhamme La Casa de Tonyn toimintaa. Lunastamme koiria metsästäjiltä ja perreroilta adoptioon tarhan yhteistyömaissa Suomessa, Saksassa, Sveitsissä ja Italiassa.

Dia de galgo kannatustuotteet ovat myynnissä verkkokaupassamme ja tänä vuonna tilasimme kampanjaan mukin, postikortin, tarran, t-paidan, julisteen, kangaskassin ja jääkaappimagneettin.

Dia Del Galgo tuotteet ovat nyt myynnissä ja tuotteita on rajoitettu määrä.

Shopping Cart