Candela

Tämä kaunotar on Candela. Keväällä 4 vuotta täyttävä Candela, on sporttinen, kiltti, tulee toimeen kaikenlaisten koirien kanssa. Tarhalla on pentuja, pieniä koiria, paljon galgoja ja myös muun rotuisia koiria ja Candela tulee toimeen kaikkien kanssa. Candela tykkää erityisesti Juanmasta, Tonyn talon Isästä.

Tämä galgotyttönen ei ikinä kyllästy silityksiin ja rakastaa viettää tuntikausia ihmisen kanssa. Kukahan hänet saa omakseen?

Candela on kotihoidossa Sipoossa isossa koiralaumassa ja kahden kissan kotitaloudessa. Candelalla ei ole mitään resurssointia mistään, jakaa pedin, ruokakupin eikä riitele luista. Candela tuppautuu monesti kotihoitajan syliin pienoinen tapiiri-ilme kasvoillaan asenteella “tässä-mä-oon-mua-saa-palvoa-ja-rakastaa”

Candela rakastaa ihmisen seuraa, seuraa mielellään pihalla ja sisällä. Täysiä juostessa saattaa pysäyttää kaverin paidasta niin puistoillessa varsinkin on vaatteiden takia hyvä käyttää kuonokoppaa. Kotihoidossa on pienikokoinen podencotyttö Isy ja Candela leikkii kauniisti pienen koiran kanssa.

Candela leishmania negatiivinen

Candela on rohkea, avoin, soveltuu varmasti lapsiperheeseen ja myös kaupunki asumiseen.

Shopping Cart