Panu

Tässä on Panu.

N. 4 v
Kotihoidossa Sipoossa
Sopii kissakotiin

Panu on nöyrä ja rauhallinen 4 v. poika jonka meidän sevillan yhteistyökumppani auttoi turvaan ❤️
Panu saa nyt olla hetken sevillassa kunnes saadaan tilaa kotihoitoon tuoda se Suomeen 
Panun nimesi ihana Anne Kaismo 

Panu on ystävällinen herkkä poika, joka etsii kotiaan kiltin, ei dominoivan koiran kaverina. Urheiluhulluutta se ei ole toistaiseksi näyttänyt, joten arvelisimme, että ihan mahtava kaveri perheeseen, jossa osataan ottaa rennosti ja nautiskella elämästä.

Panu saattaa uusia ihmisiä kohdatessaan hieman aluksi väistää, mutta pian se hakeutuu silitettäväksi. Panulla ei ole erityisiä pelkotiloja ja se tulee juttuun kaikenlaisten koirien kanssa. Laiha se vielä on ja himppusen koinsyömän näköinen kasvojen arpien takia, mutta se on super kultainen poju.

.

Shopping Cart