Screenshot

57371

Estrella

Tässä on Estrella.

2-vuotias galgotyttö, kuin karkki.

Ei pelkotiloja, asuu muiden koirien kanssa sopuisasti, mutta viihtyy omissa oloissaan.
Sopii myös ainoaksi koiraksi. Sopeutuu kaikkeen, käy maaseudulle ja kaupunkiin. Viihtyy kuitenkin omassa rauhassa joten rauhallinen perhe voisi sopia hänelle parhaiten. Ei ihan pikkuisten koirien kaveriksi koska ei oikein osaa varoa niitä.

Moikkailee kaikki koirat ja ihmiset iloisesti. Hoitotoimenpiteet sujuu ongelmitta. Nukkuu yöt rauhassa ja lenkkeilee nätisti hihnassa. Riistavietti on kova. Ruoalla on helppo motivoida, mutta tytteli on suht ahne.

Ei ole osoittanut kotihoidossa arkuutta tai pelkotiloja. Reipas aivan mahtava likka valmiina uuteen kotiin!

Kotihoidossa Järvenpäässä!

Kysy lisätietoja.

.

Shopping Cart