,

Biohajoava siivousainetiiviste – Kaurilan Sauna

10,00 20,00 

Piparmintun ja eukalyptuksen tuoksuinen Kaurilan Saunan monikäyttöinen siivousainetiiviste antaa lialle kyytiä, ja tekee kodin pintojen puhdistuksesta helppoa ja hauskaa. Et tarvitse pesuaineviidakkoa, vaan voit siivota samalla tuotteella kodin, kylpyhuoneen, keittiön, wc:n, saunan, kesämökin ja puuceen pinnat sekä pestä ikkunat ja käsitiskin. 100ml pullosta saat jopa 50L vamista pesuainetta ja 500ml pullosta jopa 250L valmista pesuainetta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Piparmintun ja eukalyptuksen tuoksuinen Kaurilan Saunan monikäyttöinen siivousainetiiviste antaa lialle kyytiä, ja tekee kodin pintojen puhdistuksesta helppoa ja hauskaa. Et tarvitse pesuaineviidakkoa, vaan voit siivota samalla tuotteella kodin, kylpyhuoneen, keittiön, wc:n, saunan, kesämökin ja puuceen pinnat sekä pestä ikkunat ja käsitiskin.

Laimenna tämä ecosert-hyväksytyistä raaka-aineista valmistettu pesuaine suihkepulloon tai siivousämpäriin. Vaikeaa likaa vastaan taistellessa, voit tehdä vahvemman liuoksen. 100ml pullosta saat jopa 50L vamista pesuainetta ja 500ml pullosta jopa 250L valmista pesuainetta.

Siivousaine on Suomessa käsityönä valmistettu tuote.

Varoitukset:
Ei lasten ulottuville. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne huolellisesti vedellä.

Helposti syttyvää – sisältää 5 % etanolia.

 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

100 ml, 500 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Biohajoava siivousainetiiviste – Kaurilan Sauna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart