, ,

Koirashampoo 120g – Kaurilan Sauna – UUSI PAKKAUS

19,00 

Kaurilan Saunan tuoksuttomalla Koirashampoolla puhdistat hellävaraisesti karvaisen ystäväsi. Shampoo sisältää runsaasti laadukkaita ja luonnollisia kasviöljyjä sekä ihoa hoitavaa merisuolaa. Koirashampoo kosteuttaa ja hoitaa herkästi kutisevaa ihoa. Tuoksuton ja lisäaineeton koirashampoo on ekologinen valinta.

  • FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
  • Valmistettu käsityönä Helsingissä
  • 100% Vegaaninen tuote

Kaurilan Saunan koirashampoolla puhdistat hellävaraisesti karvaisen ystäväsi. Shampoo sisältää runsaasti laadukkaita ja luonnollisia kasviöljyjä. Koirashampoo kosteuttaa ja hoitaa herkästi kutisevaa ihoa. Tuoksuton ja lisäaineeton koirashampoo on ekologinen valinta. 1x 120g palashampoota vastaa 2-3 200ml shampoopulloa.

Koirashampoon ja hoitoaineen käyttöohje koiralle:

1. Peuhaa, pyöri ja rymyä riemurinnoin ravassa tai oikeastaan mikä tahansa mönjä, tahta tai törky toimii.

2.Anna ihmisen kastella itsesi sekä hieroa shampoopalalla vartalosi kauttaaltaan. Iloitse ihanasta yhteisesta spa hetkestä, kun ihmisesi vaahdottaa shampoon, huuhtelee ja viimeisteleeturkkisi hoitoaineella. Nauti huolenpidosta, puhtaudesta ja mahdollisesti tarjoiltavista hiukopaloista.

Vinkki: Mikäliedellinen oli ihanaaniin kohta 1 toimii usein kimmokkeena uusien spa-hetkien järjestämiseen.

Tahdomme tehdä yhdessä hyvää jonka johdosta jokaisesta myydystä koirashampoosta lahjoitamme 1€ eläinten hyväksi. Lahjoituskohde vaihtuu puolenvuoden välein ja voit lukea aiheesta lisää www.kaurilansauna.fi sivuilta. May’s Galgo Rescue ry saa kunnian olla ensimmäinen lahjoituskohde ❤️

Ekologisen tuotepakkauksen olemme tehneet yhteistyössä taidemaalari Louise Charles-Saarikosken kanssa ja taideteoksen nimi on Wheel of fortune eli onnenpyörä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koirashampoo 120g – Kaurilan Sauna – UUSI PAKKAUS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart