Federico

Tässä on Federico.

S. 15.8. 2019

Federico saapui Jyväskylään kotihoitoon hieman surumielisen näköisenä, mutta karismaattisena ukkelina. Kohtaaminen kotihoitolauman eli Ninja-galgon (2v narttu) ja Diego-afgaanin (2,5v uros) kanssa meni paremmin kuin osattiin toivoa. Yhteisen alkulenkin jälkeen alkoi leikit melko pian omalla aidatulla pihalla. Federicosta kuoriutui heti alussa jo ulkona hyvinkin leikkisä tyyppi, joka loikkii iloloikkia pitkin pihaa ja kutsuu muita leikkimään.

Sisätiloissa Federicoa jännitti alkuun. Mutta kun sen on antanut rauhassa ja omaehtoisesti lähestyä meitä, on rapsutukset kelvannut. Se saattaa seistä täysin paikallaa vaikka 15 minuuttia rapsutettavana. Ne hetket ovat rauhoittavia sekä koiralle että ihmiselle. Myös meidän 12v poika on saanut sitä rapsutella. Federico on hyvin killtti ja tulee toimeen myös kissojen kanssa. Tai oikeastaan jopa vähän ujostelee meidän Nao-kissaa. 

Kun Federico pääsee ulos muiden koirien kanssa, on ilo irti. Se laukkailee, juoksee, piehtaroi ja heittelee leluja ilmaan. Juuri hetki sitten Federico pääsi ekan kerran koirapuistoon ja katsottiin hymyssä suin, kuinka se nautti siellä juoksemista ja leikeistä muiden koirien kanssa. Kävi jopa moikkaamassa uusia ihmisiä. Ei varmaankaan mene kauaa, kun luottamus ihmisiin palautuu. 

Federico pääsee juhlimaan 4v-synttäreitä ensi maanantaina. Tässä galgossa on kaksi puolta. Viisaan ja kokeneen galgon rauhallisuus sekä nuoren villin pojan leikkisyys. Aivan ihana yhtälö ja komeakin vielä. ♥️

Federicon elämää kotihoidossa voi seurata @diego.and.ninja instagram-tililtä ja aiemmat stoorit löytyvät kohokohdista.

.

Shopping Cart