Screenshot

57371

Simba

Tässä on Simba.

S. 25.12. 2019
Leishmania pos.

Simba on kohta 4v ja asustanut kadulla. Heti kun mahdollisuus oli, niin Simba sekä hänen kaverinsa Canela haettiin turvaan La Casa de Tonylle ❤️
Simba on tällä hetkellä Järvenpäässä kotihoidossa.

Simba on ihan minikokoisen rottweilerin näköinen, superlempeä ja alle polvenkorkuinen söpöläinen. Tämä poika on hyvin rauhallinen ja ystävällinen, ei turhia hötkyile, mutta etenkin iltaisin lenkillä saa pieniä hepuleita, kuin oikein ilahtuu. Simba myös rakastaa miehiä ja lenkeillä mitä isompi mies tulee vastaan, niin sen innokkaammin Simba haluaisi päästä moikkaamaan. Kotihoidossa Simban lempipaikka on myös iskän kainalossa sohvalla.

Simba on ollut sisäsiisti päivästä 1 alkaen ja tulee hyvin hyvin juttuun perheen 4 muun koiran kanssa kuten myös 3 kissan kanssa. Simba sopii myös oikein hyvin lapsiperheeseen. Kotihoidossa on samassa perheessä myös Joe-koira, jonka kanssa Simba tykkää välillä leikkiä. Simba on leishmania positiivinen ja saa tällä hetkellä leishmania lääkitystä ja on kaikinpuolin hyvävointinen poitsu. Tarkoituksena tsekata arvot puolen vuoden päästä ja mahdollisuuksien mukaan puolittaa lääkitys. Leishmania ei ole tarttuva tauti.

Simba ei ole kertaakaan haukkunut vastaantuleville koirille tai kotiin tuleville vieraille, vaan odottelee rauhassa sohvalla, että häntä tullaan tervehtimään.

Kotihoitopaikassa on vapaa ruokailu, eli ruokaa on kokoajan koirille tarjolla. Simba ei tunge ruokakupeille muiden kanssa samaan aikaan, vaan odottaa rauhallista hetkeä, että pääsee syömään. Välillä perhe on kyllä tarjoillut Simballe ruuan sohvalle tai koiranpedille, jotta Simba saa syödä varmasti rauhassa muilta ahmateilta.

Simba on kompaktin kokoinen pötikkä ja aivan loistava lenkkikaveri ja juoksee myös mielellään lenkillä.

Uskomme, että Simba pärjää hyvin myös ainoana koirana.

.

Shopping Cart