Joe

Tässä on Joe.

S. 18.4. 2021

Joe on hurmaava nuori täynnä rakkautta oleva podencomix.

Tämä hurmaava poitsu saapui kotihoitoon Suomeen kesäkuun lopussa ja on nyt kotihoidossa Järvenpäässä. .
Joe on todella ystävällinen ja aktiivinen koira, joka rakastaa ihmisiä yli kaiken. Joelle tärkeintä on saada viettää mahdollisimman paljon aikaa oman perheen kanssa. Joe tulee erittäin hyvin toimeen kaikkien koirien, kissojen ja ihmisten kanssa, joten se on helppo ottaa mukaan mihin vain. Kotihoidossa ollessaan Joe matkustaa hienosti autossa ja asettuu rauhassa kahvilaan, ravintolaan, puistoon, kyläilemään, toimistoon jne.

Joe kulkee lenkeillä erittäin esimerkillisesti ja ohittaa toiset koirat hyvin. Joe on myös erinomainen juoksukaveri ja lähtee mielellään perheen nuorison kanssa juoksulenkeille. Joe on todella nokkela ja nopea oppimaan, joten hän nauttisi varmasti suunnattomasti vaikkapa agilitystä tai muusta harrastuksesta, jossa saa päätä käyttää. Joe on täysin sisäsiisti.

Joella on aavistuksen verran ainoan lapsen syndroomaan ja haluaa mielellään olla kaiken keskipiste, ensimmäisenä rapsutettava ja ensimmäisenä ruokaa saava. Komennuksesta kyllä asettuu ja kotihoidon vanhin galgo kyllä myös pitää tätä nuorukaista myös aisoissa.

Joe voisi sopia ainoaksi koiraksi, jos ei joudu viettämään paljon aikaa yksin, vaan kulkee ihmisen mukana. Jos Joe joutuu olemaan yksin kotona, niin toinen rauhallinen ja varma koirakaveri olisi hyvä olla seurana. Joen kanssa yksinoloa kannattaa harjoitella asteittain, sillä hän todella rakastaa ihmisen seuraa.

Tämä aivan mielettömän ihana koira odottaa kotia, jossa saa jakaa ehtymätöntä rakkauttaan.

.Joe löysi jo kodin, mutta palasi kodinetsijäksi koska tarvitsee aikaa yksinolon harjoitteluun ihan alkeista alkaen. Joen kanssa on myös käyty koirakoulussa hakemassa ammattilaisen mielipide, kysy ihmeessä lisää!
Hän on aivan mielettömän rakastava koiranalku ja ansaitsee oman kodin jossa sen kanssa ehditään puuhailla riittävästi <3

Shopping Cart